Corona maatregelen Nieuws

Wat als je met je ploeg komt spelen in Sporthal Temsica

11/01/2021

Kom je met je ploeg een wedstrijd spelen in Sporthal Temsica dan zijn dit de huidige maatregelen die er gelden .
 - Iedereen verzamelt achteraan op de parking van onze sporthal in de wachtvakken. de zaalwachter zal jullie binnen laten. we gaan steeds per groep naar binnen. is er een speler te laat meld dit dan aan de zaalwachter. Hij bepaalt dan of je speler nog mag aansluiten of niet .(maateregel van de gemeente)

- Bij het binnengaan ontsmet iedereen zijn handen.

- Eens op het veld ga je zo snel mogelijk naar je eigen bank. Hier zullen ook basketballen liggen voor de opwarming te starten.

- Voor de mensen aan tafel ligt de tablet op tafel.

- Per speler mag er MAX 1 persoon binnen. Broers of zussen onder de 12j niet inbegrepen. Mensen die aan tafel zitten of Ploegafgevaardige zijn tellen hierbij NIET mee.

- Iedere supporter dient zich ook te registreren. papieren liggen hiervoor klaar bij het binnengaan van de zaal. LET OP jongere broers of zussen moeten ook worden geregistreerd.

Mensen aan tafel spelers, ploegafgevaardige en coaches moeten zich niet registreren aangezien zij al op de DWF staan genoteerd.

- Kleedkamers zijn NIET beschikbaar

- Kantine is gesloten

- spelers kunnen  hun drinkbus aanvullen bij het wateraftappunt.

- Het dragen van mondmaskers is ten alle tijden verplicht voor supporters

Moest u verder nog vragen hebben dan kan u deze steeds stellen aan onze corona Coördinator of een verantwoordelijke aanwezig tijdens de wedstrijd.

 

code oranje wat gebeurt er nu

14/10/2020

Best clubleden, supporters,
gisteren kondigde Vlaamse minister van Sport Ben Weyts aan dat de sportwereld overschakelt op code oranje. Dit in overleg met de sportsector & VBL. Wat betekent dit nu voor ons als club?
U8, U10 & U12
- Trainingen en wedstrijden gaan gewoon door, weliswaar met het respecteren van de geldende gezondheidsmaatregelen.
- Geen gebruik van kleedkamers.
- Supporters zijn momenteel nog toegelaten. Hier volgt deze week meer duidelijkheid over.
Momenteel is de club nog in overleg met de gemeente Temse om dit uit te klaren.
U14 & U16
- Wedstrijden gaan NIET door en dit t.e.m. 08/11/2020
- Trainingen gaan door onder de vorm van contactloze werking. Hiermee houden we rekening met een afstand van 1,5 m & werken de spelers individueel.
Coaches zijn hiervan op de hoogte gebracht en zullen alles in werking stellen zodat alle getroffen spelers toch hun favoriete hobby kunnen blijven uitoefenen.
- Deze verstrengde maatregelen worden na de herfstvakantie (8/11) opnieuw geëvalueerd.
Houd jullie WhatsApp-groep in de gaten, het zou kunnen dat er trainings niet door gaan om een bepaalde reden.
Mogen we nogmaals een oproep doen om alle maatregelen te blijven respecteren; ook naast het veld:
1. Mondmaskers dragen voor iedere persoon boven de 12j
2. Handen ontsmetten bij het binnen en buitengaan van de sporthal
3. Indien je je niet goed voelt blijf je thuis & verwittig je jouw coach
Bij twijfel, vragen of elk vermoeden van Corona mag je gerust de coach aanspreken of contact opnemen met onze Corona-coördinator De Pauw Jelle.
We doen er als club alles aan om een gepaste oplossing te zoeken voor deze problematiek.
Wij hopen op begrip van al onze leden, wiens gezondheid onze hoogste prioriteit heeft!

Meer lezen

info voor bezoekende clubs

28/09/2020

in onderstaand document vind je alle nodige info als club om te weten welke regels er gelden in onze zaal. dit document is bedoeld voor onze eigen supporters, bezoekende clubs en scheidsrechters

Contact gegevens Corona Coördinator

01/08/2020

vind je niet direct de info terug die je zoekt?

Wil je meer info over de corona maatregelen binnen onze club?

Dan kan je voor vragen terecht bij onze Corona Coördinator

gouden regels in corona

16/08/2020

1. Verwittig je coach of je komt trainen of niet !!!!
2. breng liefst een gevulde herbruikbare drinkbus mee.
3. sportschoenen doen we pas aan als we de zaal binnen zijn.
4. sportkledij doe je thuis al aan (behalve je sportschoenen dan)
5. Je kan NIET douchen de kleedkamers zijn NIET beschikbaar
6. Verzamel achteraan de sporthal in het juiste wachtvak dit word doorgegeven aan de coach.
7.  kom liefst 10 min voor het begin van de training naar de sporthal!!! (wie te laat is en de groep is al naar binnen kan niet meer deelnemen aan de training).
8. vanaf U14 ben je VERPLICHT een mondmasker te dragen als je de sporthal binnengaat.
9. Publiek is niet toegestaan!!!! Dit houdt dus in dat de ouders niet in de zaal mogen/kunnen komen. Jullie kunnen wel indien jullie wensen te kijken naar de training van u zoon of dochter plaatsnemen in de kantine.

Opstart Seizoen 20-21

28/07/2020

Beste Ouders, Spelers, Speelsters


Met deze mail willen we jullie op de hoogte brengen van de maatregelen die we in overleg met het jeugdbestuur hebben genomen omtrent de opstart van het nieuwe seizoen.

Na overleg hebben we besloten om de stage week die plaatsvind van 10/08-14/08 Niet  te laten doorgaan. Dit omdat we dan te grote groepen en verschillende leeftijden door elkaar hebben en deze met elkaar in nauw contact kunnen komen.

De trainingen die beginnen vanaf 17/08 gaan WEL  door dit omdat we dan in kleinere groepen werken en steeds per leeftijd zitten.

De Sportdienst heeft ons al geïnformeerd  dat wij als club steeds op voorhand moeten laten weten met hoeveel spelers er komen trainen.
Om dit op een duidelijke en overzichtelijke manier te weten te komen wie er komt trainen en wie niet zullen we per Team een WhatsApp groep oprichten waarbij we dan verwachten dat de ouders of spelers tijdig laten weten of ze komen trainen of niet. (moest u geen WhatsApp hebben gelieve ons hier van op de hoogte te brengen zodat we via andere kanalen kunnen bereiken). Om dit te kunnen verwezenlijken hebben wij van elke ouder uiteraard de juiste gegevens nodig. Normaal gesproken hebben wij deze over de jaren heen  kunnen verzamelen moest u recent veranderd zijn van GSM Nummer gelieve ons hiervan dan op de hoogte te brengen.
Verder hebben wij ook van ELKE ouder of speler toestemming nodig om deze gegevens door te spelen naar de coaches volgens de GDPR regels. Hierom vraag ik u dan ook per kerende email duidelijk te formuleren dat u ons toestemming geeft om uw persoonlijke gegevens door te spelen naar onze coaches. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden om op een correcte en vlotte manier met u te kunnen communiceren.


Moest er de komende weken nog wijzigingen of aanpassingen zijn dan laten we jullie dit weten via de gekende kanalen (mail, facebook,..).


Moest u nog vragen hebben kunt u steeds een mailtje sturen.

Moest u specifieke vragen hebben over de corona maatregelen kan u ook steeds Jelle De Pauw bereiken via jelle_depauw13@hotmail.com hij zal de functie van corona coördinator opnemen voor onze Club.


Bij vragen over het sportieve vlak kan u ook steeds terecht bij onze Nieuwe jeugd coördinator Michiel Tieleman michieltieleman@hotmail.com .


Gelieve zeker per kerende email u toestemming te geven voor de contactgegevens door te spelen aan onze coaches.


Sportieve groeten


De Pauw – De Plu Gert & Tania

Secretaris


Jelle De Pauw

Corona Coördinator

BBC ScheldejeugdTemse (0548)

Herstart van de competitie

22 januari 2020

normaal gaat de competitie terug van start. dit is al zeker voor de U8,10,12. voor de U 14,16 en onze senioren wachten we op verdere info van de regering hieromtrent.

Moest je willen weten wanneer je zoon of dochter speelt vind je dit steeds terug op de website van Basket Vlaanderen. 

Meer lezen