Corona maatregelen Nieuws

Contact gegevens Corona Coördinator

01/08/2020

vind je niet direct de info terug die je zoekt?

Wil je meer info over de corona maatregelen binnen onze club?

Dan kan je voor vragen terecht bij onze Corona Coördinator

info voor bezoekende clubs

22/08/2020

in onderstaand document vind je alle nodige info als club om te weten welke regels er gelden in onze zaal. dit document is bedoeld voor onze eigen supporters, bezoekende clubs en scheidsrechters

gouden regels in corona

16/08/2020

1. Verwittig je coach of je komt trainen of niet !!!!
2. breng liefst een gevulde herbruikbare drinkbus mee.
3. sportschoenen doen we pas aan als we de zaal binnen zijn.
4. sportkledij doe je thuis al aan (behalve je sportschoenen dan)
5. Je kan NIET douchen de kleedkamers zijn NIET beschikbaar
6. Verzamel achteraan de sporthal in het juiste wachtvak dit word doorgegeven aan de coach.
7.  kom liefst 10 min voor het begin van de training naar de sporthal!!! (wie te laat is en de groep is al naar binnen kan niet meer deelnemen aan de training).
8. vanaf U14 ben je VERPLICHT een mondmasker te dragen als je de sporthal binnengaat.
9. Publiek is niet toegestaan!!!! Dit houdt dus in dat de ouders niet in de zaal mogen/kunnen komen. Jullie kunnen wel indien jullie wensen te kijken naar de training van u zoon of dochter plaatsnemen in de kantine.

Opstart Seizoen 20-21

28/07/2020

Beste Ouders, Spelers, Speelsters


Met deze mail willen we jullie op de hoogte brengen van de maatregelen die we in overleg met het jeugdbestuur hebben genomen omtrent de opstart van het nieuwe seizoen.

Na overleg hebben we besloten om de stage week die plaatsvind van 10/08-14/08 Niet  te laten doorgaan. Dit omdat we dan te grote groepen en verschillende leeftijden door elkaar hebben en deze met elkaar in nauw contact kunnen komen.

De trainingen die beginnen vanaf 17/08 gaan WEL  door dit omdat we dan in kleinere groepen werken en steeds per leeftijd zitten.

De Sportdienst heeft ons al geïnformeerd  dat wij als club steeds op voorhand moeten laten weten met hoeveel spelers er komen trainen.
Om dit op een duidelijke en overzichtelijke manier te weten te komen wie er komt trainen en wie niet zullen we per Team een WhatsApp groep oprichten waarbij we dan verwachten dat de ouders of spelers tijdig laten weten of ze komen trainen of niet. (moest u geen WhatsApp hebben gelieve ons hier van op de hoogte te brengen zodat we via andere kanalen kunnen bereiken). Om dit te kunnen verwezenlijken hebben wij van elke ouder uiteraard de juiste gegevens nodig. Normaal gesproken hebben wij deze over de jaren heen  kunnen verzamelen moest u recent veranderd zijn van GSM Nummer gelieve ons hiervan dan op de hoogte te brengen.
Verder hebben wij ook van ELKE ouder of speler toestemming nodig om deze gegevens door te spelen naar de coaches volgens de GDPR regels. Hierom vraag ik u dan ook per kerende email duidelijk te formuleren dat u ons toestemming geeft om uw persoonlijke gegevens door te spelen naar onze coaches. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden om op een correcte en vlotte manier met u te kunnen communiceren.


Moest er de komende weken nog wijzigingen of aanpassingen zijn dan laten we jullie dit weten via de gekende kanalen (mail, facebook,..).


Moest u nog vragen hebben kunt u steeds een mailtje sturen.

Moest u specifieke vragen hebben over de corona maatregelen kan u ook steeds Jelle De Pauw bereiken via jelle_depauw13@hotmail.com hij zal de functie van corona coördinator opnemen voor onze Club.


Bij vragen over het sportieve vlak kan u ook steeds terecht bij onze Nieuwe jeugd coördinator Michiel Tieleman michieltieleman@hotmail.com .


Gelieve zeker per kerende email u toestemming te geven voor de contactgegevens door te spelen aan onze coaches.


Sportieve groeten


De Pauw – De Plu Gert & Tania

Secretaris


Jelle De Pauw

Corona Coördinator

BBC ScheldejeugdTemse (0548)

 

©2019 by www.scheldejeugdtemse.be. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now